The power of WOW!


En son kommer upp med sin mamma på Disneyhotellet med 5000 ! rum efter frukosten.
Till sin förvåning hittar han sina leksaker upp ställda i den nybäddade sängen som en fotbollslaguppställning . " Apan som målis, ett par giraffer som backlinje ett par andra figurer som mittspelare och en perfekt anfallslinje.

Dagen efter kan han knappt äta upp sin frukost utan måste springa upp och se om det hänt något med leksakerna igen den här morgonen. Mycket riktigt, nu har alla leksakerna ställt sig som ett ringlande tåg mitt på golvet. Wooooooowwwwwww utbrister pojken med ögon stora som tefat.
-mamma, tror du leksakerna lever eller är det städerskan son leker med dem?

Den tredje dagen är det återigen svårt att koncentrera sig på frukosten.
Då de kommer upp till rummet har apan förflyttat sig till handfatet med pojkens tandborste i handen.
Nu är pojken helt övertygad att leksakerna lever.
När de kommer upp efter frukosten den fjärde dagen lämnar städerskan precis rummet och det är en sån där typisk trött, äldre städerska men dålig hållning och billig permanent på utväxt.
Mamman ser sin son rusa fram till den trötta städerskan och mitt i sin iver kommer han på att hon pratar ju inte svenska. Men han börjar trevande "me swedish, you american" Mamman njuter av situationen och står tyst och iakttar sin son som försöker få städerskan att förstå att han undrar ifall det är hon som leker med hans leksaker. När hon till slut förstår vad han vill ha svar på  börjar de livlösa ögonen få liv och  glittrar lite. Hon tar tag i sin stora städvagn, börjar rulla iväg  men svarar viskade:
It's maaaaagic.

Ibland behövs det inte magic för att "göra" någons dag, för att få någon att känna wwwwoooowwww utan det kan räcka med ett leende, ett ögonkast eller ett ord på vägen.

Storyn ovan är en sannsaga.
Hotellet har 5000 rum och Disney gör detta i varje rum. Det gör det än mer enastående!
 

3 kommentarer:

J sa...

Precis som hemma hos oss i tvättstugan! I förrgår hängde jag vittvätten med strumporna som stark fyrbackslinje, trosan som center, t-shirtsen som något defensiva forwards medans de där röda sweetshirtsen fick agera offensiva forwards!

Igår hängde jag däremot svarta tvätten som ett ringlande lok på linorna. Synd bara om de vita ullstrumporna som halkade på efterkälken eftersom de bara var gråa och lite för små jämfört med de andra plaggen...

//j

Fiffi sa...

Hahaha... du är rolig du J.
Kanske ska starta en egen blogg? ;)

Petronella sa...

skit på dig J