Vandra i svenska fjällen.

För er som undrade. Katten drogs ut under bilen i nackskinnet och fick borstas en timme för att reda ut pälsen. Är man snygg katt så är man. Inga tovor och äckliga fästingar här inte!


Idag åt vi god grillad mat (igen) och gjorde en mangochokladkaka men den var inte så god. Mangon blev konstig i ugnen. Receptet finns på baksidan av mangopaketet från ICA om ni ändå blev nyfikna. Ovädret drog in precis när vi ätit klart och då passade det ju bra att basta lite i vår nya bastu.

Har kollat på Ann Lundberg i Sommarkväll och det är ett mycket trevligt program. Det beror mycket på vilka gäster som besöker henne. Denna veckan var Robin Paulsson bästa gästen. Han har tackat nej till programledare i melodifestivalen. Too bad! Det hade varit en höjdare. Förra veckan i Sommarkväll var väldigt underhållande. Arash som blev trea i melodifestivalen var en kul prick! Han är hur stor som helst i Uzbeckistan och alla andra länder som slutar med "stan". På 4:an ikväll var det sommarkryss med Måns Z. som programledare. Duktig och korrekt. Fejset är overkligt korrekt. Timbuktu och Petter satte publikum i gungning. Vilka partyhöjare.

Annars är det mycket förberedelser inför 40+40 årsfesten. Fick precis höra att ett helt barnkalas hade stått och skrattat åt vår inbjudan som suttit på en kylskåpsdörr. Det är ju lyckat hittills! Imorgon bär det norr ut mot Björnrike. Vi hoppas att få åka fyrhjuling mot skidbacketoppen. Mamma tyckte vi kunde vandra. Va , hur gör man då? Går man bara, eller? Det kan vi göra, gå lite. Vandra, det låter väl hurtigt?!

Inga kommentarer: