Snurra , le, tänj.


E och hennes trupp tog Brons i Riksmästerskapet nivå 2!
Jag gick som på nålar hela förmiddagen och fick löpande sms från tränarna om poängen.
Det är mycket som ger poäng. Inte bara korrekt utförd rondat-flickis-flickis, gärna ännu fler flickisar, halvskruv, helskruv, grupperad volt, volt sträck, handvolt salto, sträckta vrister och absolut inga krokiga ben, stå fint i kön, springa på gymnastsätt, le hela tiden, inga örhängen, inget nagellack på tånaglarna, topp under dräkten får inte synas, exakt lika kläder och frisyrer,och gud förbjude hål på taightsen,  balansövning (t.ex. stå på ett ben med det andra i luften och armarna utsträckta) utan darr ett visst antal sekunder, exakt synkade rörelser, taktkänsla, flörta med domarna , vita strumpor om du har skor, trosor får inte synas under taightsen, inga smycken, sträck volt på trampett över bord, korrekt utförda 360 g. piruetter, exakta nedslag, ...och jag kan inte ens det här. Det finns oändligt mycket mer.
Men den sammanhållningen och lagkänsla tjejerna får uppleva är oslagbar. Ledarna som tränar 43 tjejer ideellt med otömd energi är beundransvärda. Nu fick de allihop lön för mödan.

Jag och J fixade en rondellskylt med en grattishälsning som de upptäckte på väg hem. De åkte flera varv i rondellen för att alla skulle hinna att ta kort. Det blev glada. Jättekul!









Inga kommentarer: