Primadonner, spektakel och snygga tjejer.


Deltävling 4
Tjejernas och primadonnornas kväll.
De finns killar i grupp oxå som ska fightas om biljetter till globen men de är utan chans som tur ät. Thor-Leif, några Latinos och Star Pilots.
StarPilots kan gå vidare till 2.a chansen, mycket troligt. Även om deras låt låter exakt som deras hit som spelats flitigt i radion. De låter och har en aproach exakt som hämtade ur Topgun. Kommer inte vilken låt de stulit men man känner igen den från 80-90-talet.




Agnes låt är bra, "Love love love"  och likaså hennes outfit. Hon är given i finalen och  tom kanske en vinnare! 
Hon ser strålande ut i guldpaljettoverallen. Det är inte alla som klär i en sådan.
Kvällens klara guldstjärna!

Sarah Dawn Finer kanske inte skulle klä i Agnes outfit men undrar om det inte skulle vara bättre än gardinerna från marknadnaden  i Marakesh som hon snurrat runt sig.
Hon har en powerballad som sig bör om man är Sarah men lite förutsägbart och tyvärr så gör marknadsfynden så att hon inte går direkt till Globen utan till 2:a chansen ihop med Stjärnpiloterna.

Riktigt bra är Anna Sahlen och Maria från Norge, som 4 förra året i stora finalen. De gör en soulduett. I refrängen blir soulduetten en schlager och vips så glittrar de ikapp i Globen. 
Synd att de hade så dystra grå paljetter, de skulle ha haft vita.  

Det finns två primadonnor till förutom Sarah. Malena och Susanne Alvegren.
Jag vet inte vem som är värst. De har olika uttryck det är iallafall ett som är säkert. 
Det hade varit mycket roligare om de bytit kläder denna kväll.

Varför måste alla tjejer som blivit lite runda hänga på sig nåt som skulle kunna ägas av Cindy Peters? Jag fattar inte det. Det ser för hemskt ut. 

Susannne, jag är ledsen, men om ett par månader är det ingen som kommer ihåg din klänning eller vad det är.  Åk till Thailand  med nattflyget så slipper du ta efterdyningarna från dagspressen. Passa på att sy upp några klassiska dräkter, köp några casual linneblusar och svala sommarkjolar och du är precis som vanligt igen. Enkel, naturlig och vacker.

Jag missar hela deltävlingen för ikväll ska vi ha tjejkväll och gå och se på Footloose. 
Vi får se hur många rätt jag prickade in denna deltävling!






Inga kommentarer: